De vrouwencirkel en mindfulness training zijn in ontwikkeling. 

Houd facebook en instagram in de gaten. 

Wil je alvast meer informatie of een plek reserveren neem dan contact op via het contactformulier


Menopower

-Vrouwencirkel-

In deze cirkel besteden we met elkaar aandacht aan de menopauze. Voor veel vrouwen is deze periode een hobbelige weg vol uitdagingen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Door de medische wetenschap en media wordt de overgang vaak bestempeld als een fase vol met (ziekte)symptomen, zoals vermoeidheid, spierpijn, slecht slapen, vaag hoofd, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, opvliegers, lager libido, stressklachten.

Ik ervaar dit persoonlijk op een andere manier. Wil jij ook leren om met een nieuwe of andere blik naar deze fase in je leven te kijken en het te beleven als een tijd van transformatie? Van klacht naar kracht? Kom dan naar de vrouwencirkel. In de cirkel creëren we een veilige omgeving De cirkel viert het vrouw-zijn, en stimuleert vrouwelijke kracht.

Voor wie: Alle vrouwen tussen de 40-55 jaar die een andere kijk op de overgang willen krijgen en zichzelf krachtiger willen voelen.

Wanneer: De cirkel komt 1x per maand bij elkaar op vrijdagochtend van 10:30- 12:30u

Groepsgrootte: maximaal 8 vrouwen

Kosten: Prijs: 20,00 euro

Voor meer informatie, klik hier

 Mind full of Mindfull

- Ont-moet jezelf-

Of je nu stress- of burn-out klachten hebt, bewuster en meer in het moment wilt leven of meer focus en concentratie wilt ervaren, mindfulness training kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

In deze 6-weekse training gaan we aan de slag met het leren waarnemen van je gedachten, gevoelens, lichamelijke signalen en je grenzen. De manier waarop je dingen waarneemt bepaalt in hoge mate hoe je erop reageert. Zo kan je iets heel groot en zwaar maken en er als een berg tegenop zien. Ook kan je het juist onbelangrijk maken en negeren. Dit geldt ook voor pijn en ziekte, stress en drukte in het dagelijks leven. De uitdaging is de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn en te durven voelen zodat je, je reactie kunt afstemmen op wat er echt is.

Anders waarnemen behoeft oefening. In de training krijg je oefeningen aangereikt en er zullen oefeningen en opdrachten meegegeven worden om thuis mee verder te gaan. Eigen inzet is dan ook even belangrijk als de training zelf.

De paarden, die op de locatie aanwezig zullen tijdens sommige trainingsdagen onderdeel uitmaken van het programma.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar die vastloopt in de hectiek en het systeem van de huidige maatschappij. (Ook individuele trajecten mogelijk)

Wanneer: Vrijdagochtend van 10:00u-12:00u

Groepsgrootte: 4 personen

Kosten: 295 euro/ 6 weken

Voor meer informatie over de inhoud van de training en data, klik hier

Visionboard 

Een visionboard is een manier om een nieuwe toekomst te visualiseren in beeld, sfeer en kleur

Vaak hoor je dat men aan het begin van het nieuwe jaar een visionboard maakt. Het is echter op elk moment een goed moment om een nieuwe toekomst te visualiseren.

Tijdens de workshop gaan we stil staan bij wat voor jou belangrijk is en wat je graag zou willen creëren in je leven om vanuit een nieuw perspectief te kunnen leven.

Visionboards zijn erg effectief. Ze werken omdat het steeds weer opnieuw zien van dit board er voor zorgt dat je regelmatig je ideale toekomst visualiseert. Hang het dus op in je huis, op een plek waar je vaak langsloopt.

Wil jij  een nieuwe toekomst visualiseren en tegelijkertijd een gezellige en leuke middag ervaren waarin je je meer bewust wordt van je wensen en dromen dan is deze workshop echt iets voor jou.

Wanneer: In onderling overleg

Groepsgrootte: de workshop gaat door bij tenminste 4 aanmeldingen

Duur: 4 uur (van 10:00u-14:00u)

Kosten: 80 euro (incl. lunch)

Voor meer informatie over de inhoud van de training en data, klik hier