Vrouwencirkel en mindfulness training zijn in ontwikkeling en beschikbaar vanaf januari 2023. Houd facebook en instagram in de gaten. 

Wil je alvast meer informatie of een plek reserveren neem dan contact op via het contactformulier


            De kracht van de menopauze 

                                   -Vrouwencirkel- 

In deze cirkel besteden we met elkaar aandacht aan de menopauze. Voor veel vrouwen is deze periode een hobbelige weg vol uitdagingen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Door de medische wetenschap en media wordt de overgang vaak bestempeld als een fase vol met (ziekte)symptomen, zoals vermoeidheid, spierpijn, slecht slapen, vaag hoofd, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, opvliegers, lager libido, stressklachten. 

Wil jij leren om met een nieuwe blik naar deze fase in je leven te kijken en het te beleven als een diepgaande transformatie? Van klacht naar kracht? Kom dan naar de vrouwencirkel. In de cirkel creëren we een veilige omgeving waarin we onze persoonlijke ervaringen en praktische tips kunnen delen, ontspannen, mediteren en andere verrassende tools inzetten om inzichten te verkrijgen. De cirkel viert het vrouw-zijn, en stimuleert vrouwelijke kracht.

Voor wie: Alle vrouwen tussen de 40-55 jaar die een andere kijk op de overgang willen krijgen en zichzelf krachtiger willen voelen.

Wanneer: De cirkel komt 1x per maand bij elkaar op vrijdagochtend van 11:00- 13:00u 

Groepsgrootte: maximaal 8 vrouwen

Kosten: Prijs: 20,00 euro 

Voor meer informatie, klik hier

                 Mind full of Mindfull

                             - Ont-moet jezelf- 

Of je nu stress- of burn-out klachten hebt, bewuster en meer in het moment wilt leven of meer focus en concentratie wilt ervaren, mindfulness training kan de kwaliteit van je leven verbeteren. 

In deze 6-weekse training gaan we aan de slag met het leren waarnemen van je gedachten, gevoelens, lichamelijke signalen en je grenzen. De manier waarop we dingen waarnemen bepaalt in hoge mate hoe we erop reageren. Zo kan je iets heel groot en zwaar maken en er als een berg tegenop zien. Ook kunnen we het juist onbelangrijk maken en negeren. Dit geldt ook voor pijn en ziekte, stress en drukte in het dagelijks leven. De uitdaging is de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn en te durven voelen zodat we onze reactie kunnen afstemmen op wat er echt is.

Anders waarnemen behoeft ook oefening. In de training krijg je oefeningen aangereikt en er zullen oefeningen en opdrachten meegegeven worden om thuis mee verder te gaan. Eigen inzet is dan ook even belangrijk als de training zelf.

De paarden, die op de locatie aanwezig zullen tijdens sommige trainingsdagen onderdeel uitmaken van het programma.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar die vastloopt in de hectiek en het systeem van de huidige maatschappij. (Ook individuele trajecten mogelijk)

Wanneer: Vrijdagochtend van 10:00u-12:00u 

Groepsgrootte: 4 personen

Kosten: 295 euro/ 6 weken

Voor meer informatie over de inhoud van de training en data, klik hier