De vrouwencirkel en mindfulness training zijn in ontwikkeling. 

Houd facebook en instagram in de gaten. 

Wil je alvast meer informatie of een plek reserveren neem dan contact op via het contactformulier


Menopower

-Vrouwencirkel-

In deze cirkel besteden we met elkaar aandacht aan de menopauze. Voor veel vrouwen is deze periode een hobbelige weg vol uitdagingen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Door de medische wetenschap en media wordt de overgang vaak bestempeld als een fase vol met (ziekte)symptomen, zoals vermoeidheid, spierpijn, slecht slapen, vaag hoofd, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, opvliegers, lager libido, stressklachten.

Ik ervaar dit persoonlijk op een andere manier. Wil jij ook leren om met een nieuwe of andere blik naar deze fase in je leven te kijken en het te beleven als een tijd van transformatie? Van klacht naar kracht? Kom dan naar de vrouwencirkel. In de cirkel creëren we een veilige omgeving De cirkel viert het vrouw-zijn, en stimuleert vrouwelijke kracht.

Voor wie: Alle vrouwen tussen de 40-55 jaar die een andere kijk op de overgang willen krijgen en zichzelf krachtiger willen voelen.

Wanneer: De cirkel komt 1x per maand bij elkaar op vrijdagochtend van 10:30- 13:00u of vrijdagavond van 19:30u-22:00u

Groepsgrootte: maximaal 8 vrouwen

Kosten: Prijs: 20,00 euro; na de eerste bijeenkomst kan je besluiten of je wel/ niet wilt doorgaan bij de cirkel. Je betaald vanaf dan per 5 avonden vooruit.

Voor meer informatie, klik hier

 Mind full of Mindfull

              - Ont-moet jezelf-

Of je nu stress- of burn-out klachten hebt, bewuster en meer in het moment wilt leven of meer focus en concentratie wilt ervaren, mindfull zijn kan de kwaliteit van je leven verbeteren.

In deze cirkel gaan we aan de slag met het leren waarnemen van je gedachten, gevoelens, lichamelijke signalen en je grenzen. De manier waarop je dingen waarneemt bepaalt in hoge mate hoe je erop reageert. Zo kan je iets heel groot en zwaar maken en er als een berg tegenop zien. Ook kan je het juist onbelangrijk maken en negeren. Dit geldt ook voor pijn en ziekte, stress en drukte in het dagelijks leven. De uitdaging is de dingen te durven voelen zonder oordeel, zoals het is, zodat je, je reactie kunt afstemmen op wat er echt is.

In de cirkel delen we ervaringen en oefenen we hoe je anders kunt waarnemen. Ook krijg je opdrachten om thuis mee verder te gaan. Eigen inzet en motivatie om te veranderen is dus belangrijk.

Voor wie: iedereen vanaf 16 jaar die vastloopt in de hectiek en het systeem van de huidige maatschappij. (Ook individuele trajecten mogelijk)

Wanneer: Vrijdagochtend van 10:00u-12:30u of vrijdagavond van 19:30-22:00u

Groepsgrootte: 4 personen

inclusief les materiaal

Kosten: 200 euro/ 5 bijeenkomsten van 2,5 uur

Voor meer informatie over de inhoud van de training en data, klik hier

Wijsheid van de jeugd

- Vrouwencirkel-

Wanneer: In onderling overleg

Groepsgrootte: de workshop gaat door bij tenminste 4 aanmeldingen

Duur: 4 uur (van 10:00u-14:00u)

Kosten: 20 euro 

Voor meer informatie over de inhoud van de training en data, klik hier