Recensies

Wat een bijzondere ervaring vandaag met paarden! Voor mijn opleiding moet ik een therapie sessie volgen. Ik koos voor paardencoaching. Echt verbinding maken met een paard had ik nog nooit gedaan, maar wou ik zo graag. Het paard Maxime gaf mij zo'n vertrouwen en liefde! Een beklemmend gevoel op mijn borst dat de laatste tijd (weer) aanwezig was, had aandacht nodig. En het was tijd om dit aan te kijken en mijn hart te openen.

Kleine Saskia heeft zich heel eenzaam en alleen gevoeld toen ze 12 jaar was door een ziekenhuisopname. Haar in mijn armen nemen en uit de eenzaamheid en veiligheid stappen was eng. Met de Sedona loslaat methode uit mijn opleiding, kon ik vervolgens dit stukje helen en achter mij laten. Ben benieuwd wat dit mij verder gaat brengen. Ik voel het in ieder geval al lekker stromen. Dank je wel Andrea van Paardenbloemcoaching! 

Liefs šŸ„°

Saskia Pina

Inner Smile Yoga & Shiatsu

Dank voor de mooie transformatie week op Texel. Je coaching en klankschalen tijdens de meditaties waren heel pakkend. Je bent een hele goede luisteraar, je hebt inzichten en geeft mooie praktische handvatten. Daarnaast ben je betrokken en rustig maar vooral ben je jezelf. De kern van je coaching is heel mooi; "Leef vanuit je hoofd naar je hart, de enige plek die jou het beste kent"

-I-

Andrea heeft mij al meerdere keren geholpen door een sessie op maat te geven. Ze voelt haarfijn aan wat ik op dat moment nodig heb. Zo kreeg ik een keer een 'detox' sessie om alle opgebouwde spanning voor een operatie weg te nemen. Ik voelde me daarna als herboren en sliep ook veel beter.
Na de operatie heeft ze me een reiki behandeling gegeven waardoor er ook een hoop stress en opgeslagen pijn werd opgeheven. Ook hierna weer heel goed geslapen en als een ander mens wakker geworden.
Het is heel aangenaam om door Andrea behandeld te worden, omdat je weet dat ze meerdere technieken kan inzetten om weer de beste versie van jezelf te worden.

Evelyn de Tyssonsk

Digital Art

by Evelyn


"Andrea is een hele fijne coach, eigenlijk een topcoach"

Na drie sessies en veel inzichten, soms verdrietig maar vooral verhelderend is alle twijfel over een aantal dingen volledig weggenomen. Ik heb enorm veel gehad aan de familieopstelling met de paarden, de chakra opstelling en het aanpakken van een  persoonlijk patroon.

Ik kan het iedereen aanraden een afspraak te maken....NEE wat zeg ik, eigenlijk zou iedereen dit moeten DOEN, zo waardevol. Ik kijk uit naar de laatste sessie.

- Lisette_