STEMVORK BEHANDELING - FONOFORESE

Wat houdt een stemvork behandeling in?

Een stemvork behandeling ook wel fonoforese genoemd is een behandeling met geluidstrillingen door middel van verschillende stemvorken met ieder een andere frequentie. Het is een helende, diepe cel massage waarbij door middel van de juiste frequentie het natuurlijk evenwicht in de chakra's, cellen en organen wordt hersteld door het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken. De harmonische trillingen (geluidsfrequenties) van de stemvorken worden overgebracht door er naar te luisteren, ze bij of op het lichaam te houden of ze over het lichaam te bewegen. Iedere stemvork heeft een unieke frequentie en invloedsgebied.

Soorten stemvorken

Je hebt verschillende soorten stemvorken.

De chakra stemvorken waar ik op dit moment mee werk zijn gewogen stemvorken die gestemd zijn in de frequenties(trillingen) die bij de belangrijkste chakra´s (en bijbehorende organen) horen .

Deze frequenties zijn gebaseerd op de natuurlijke trillingen van ons zonnestelsel. De planetaire omloop rond de zon is gebruikt om exacte formules te berekenen waarop deze stemvorken werden gestemd. Hierdoor staan ze direct in verband met ons 'ZELF'.

Werking en behandeling

Stemvorken werken gelijktijdig op alle niveau's: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Tijdens een behandeling kun je de stemvorken aanslaan en op het lichaam plaatsen of dichtbij het lichaam houden. Ze kunnen afzonderlijk of in combinatie beluisterd of gevoeld worden. De frequenties werken via bot, spieren, organen, vochtbanen in het lichaam (waaruit de mens voor minstens 70% bestaat) en energiesystemen (chakra's, meridianen of aura lagen). Deze delen in en rondom het lichaam, herkennen de trillingen van nature en zullen mee willen resoneren waardoor blokkades of disbalans kunnen worden opgeheven en het zelfhelend vermogen word gestimuleerd. 

Er zijn mensen die tijdens de behandeling niet veel voelen van de trilling maar de stemvork vooral horen.  Anderen voelen de trillingen tot diep in hun lichaam. Beide partijen geven aan, dat zij erdoor ontspannen en er baat bij hebben. Je mag erop vertrouwen dat de frequenties hun weg zoeken in je lichaam en op diepere laag inwerken op alle niveaus en het lichaam stimuleren tot heling. Een stemvork behandeling combineer ik meestal met Reiki en coaching.