De kudde

TARI is 24 jaar en de leider van de kudde. Ze wordt ingezet om gedrag te spiegelen. Tari is een ster in aangeven wanneer je gedrag tegenstrijdig is aan je gevoel. ze zal hier dan ook direct op reageren. Ze is een prachtige merrie, die houdt van oprechtheid. Tari is moeder van een aantal veulens, waaronder Druif die zich ook in de kudde bevindt.


DRUIF is een 11 jarige merrie en dochter van Tari. Druif is nergens bang voor en dol op mensen. Het liefst krijgt ze de hele dag door aandacht! Ze heeft het coachen van veulen af aan meegekregen en geniet hier er ontzettend van. Ze is nieuwsgierig en zorgt vaak voor een ondeugende dynamiek tijdens een sessie en weet de coachee aan te zetten tot nadenken.

FIF is een vrolijke gevoelige merrie. Ze is een tikje eigenwijs en krijgt graag alle aandacht. Zodra je met je focus niet bij haar bent of niet eerlijk bent over wat je voelt heeft zij dit direct door en zal ze hierop reageren. Als ze jeuk heeft komt ze graag, heel onhandig tegen je aan schurken met haar hoofd, alsof ze helemaal niet groot en zwaar is.


MAXI is een lieve 20 jarige merrie. Ze is dol op mensen en aandacht. Maxi doet graag mee in de coachsessies en boiedt zich vaak ook zelf aan. Ze is super braaf, maar weet toch goed aan te geven, wat ze aan jouw lichaam en gedrag kan zien.

SPRUIT  is de enige man binnen de kudde. Spruitje is een kleine Tinker maar heeft een groot hart. Hij deinst nergens voor terug, is dol op aandacht en heeft oog voor wat er gebeurt tijdens een coachsessie!


VICKY is een kleine zwarte shetlander. Ze is als laatste bij de kudde gekomen en moet haar plekje nog een beetje vinden tussen de anderen. Ze lijkt met haar zwarte, wilde manen een beetje op Tina Turner. Ze houdt enorm van eten en kiest graag haar eigen weg en momenten om mee te doen aan een coaching.